Иновативни очила за сменяем фокус
FocusPro®

Остро зрение наблизо и надалеч, непрекъснато фокусиране с просто колело

ОФЕРТА ПОД ЦЕНАТА

79,00 ЛВ Вместо 159 ЛВ

Отстъпка 50% + ALL-ИНКЛУЗИВНА ОФЕРТА

ПОСЛЕДНИТЕ ОСТАНАЛИ ПАРЧЕТА

ПОПЪЛНЕТЕ ФОРМУЛЯРА ЗА ПОРЪЧКА

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА -50% ОТСТЪПКА

Освен че са сред най-продаваните лещи в света, те разполагат с новата технология MultiFocusX, която им позволява да виждат автоматично и естествено както наблизо, така и надалеч.

Те са проектирани до най-малкия детайл, за да се адаптират към всяка ситуация.

Тайната им се крие в патентованите, саморегулиращи се мултифокални лещи – сложна система от припокриващи се лещи, които определят разстоянието до обекта, който гледате, въз основа на ъгъла на светлината и се регулират, за да осигурят рязко и перфектно изображение.

Благодарение на FocusPro спестявате време и пари, тъй като скъпите очни прегледи и дългите дни в търсене на очила или очила за четене вече не са необходими.
С помощта на Focus Pro и неговия прост палец можете веднага да разполагате и с двете на върха на пръстите си.

60g Гаранция за връщане на парите

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕМ FOCUS PRO

2 ЧАШИ В ЕДНА

С Focus Pro в един комплект лещи можете да имате очила, които виждат както наблизо, така и надалеч, без ни най-малко усилие, просто като завъртите удобното странично колелце.

ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ

Оптиката на FocusPro е изработена от устойчив на надраскване и антирефлексен материал, а рамката е изработена от високопластични и устойчиви полимери, така че малките удари изобщо не ги счупват, за разлика от много крехките и деликатни традиционни очила.

ПОДХОДЯЩ ЗА ВСЕКИ ПОВОД

Независимо дали четете книга, нанизвате конец на игла, гледате телевизия или четете лекарствата, Focus Pro са подходящите очила, които отговарят на тези нужди!

ПОРЪЧАЙТЕ FOCUS PRO СЕГА

✅ 50% отстъпка
✅ Бързо изпращане
✅ Плащане при доставка
✅ Гаранция за връщане на парите
⚠️ ОФЕРТАТА ИЗТИЧА

Проверени отзиви

Georgi P. 40 Години

5 звезди -
5/5

Радвам се, че купих този чифт очила със саморегулиращи се лещи. Всъщност мога да правя всичко само с един чифт очила. Мога да чета и да гледам телевизия едновременно, без да се налага да сменям кадрите.

Dimitar M. 52 Години

5 звезди -
5/5

Намерих идеалния подарък за майка ми. Често се оплаква, че не вижда добре, когато чете или гледа телевизия.
С тези очила тя лесно решава проблема.

Nikolay L. 37 Години

5 звезди -
5/5

Доволен съм от тези саморегулиращи се очила, които купих както за себе си, така и за съпругата ми. Бях го видяла в социалните мрежи и го купих от любопитство. Всъщност той работи добре и е качествен в сравнение с тези, които можете да намерите наоколо.

ОСТАВАЩИ БРОЙКИ: 13

ОФЕРТАТА Е ВАЛИДНА САМО ЗА ДНЕС

ЗАЩО FOCUS PRO Е НАЙ-ПРОДАВАНИЯТ ПРОДУКТ В ЕВРОПА

Повечето лещи с рецепта и слънчеви очила се произвеждат от една-единствена компания, която държи световния монопол върху очилата.

Това доведе до значително увеличение на цените на лещите и рамките през годините за продукт, който всъщност винаги е оставал непроменен.

При Focus Pro това не се случва.

Всички части, от които се състои Focus Pro, се произвеждат ad hoc, без да се използват външни компании, което позволява да се поддържа най-ниската цена, без да се губи качеството на продукта.

ЕТО КАКВИ СА ХАРАКТЕРИСТИКИТЕ НА FOCUS PRO

КУПЕТЕ ГО СЕГА И ГО ПОЛУЧЕТЕ У ДОМА В РАМКИТЕ НА 24/48 ЧАСА

ПОСЛЕДНИ БРОЙКИ С 50% ОТСТЪПКА

Поръчайте FOCUSPRO сега

✅ 50% отстъпка
✅ Бързо изпращане
✅ Плащане при доставка
✅ Гаранция за връщане на парите
⚠️ ОФЕРТАТА ИЗТИЧА

Често задавани въпроси - F.A.Q.

Всички наши продукти се предлагат с гаранция за връщане на парите.

Абсолютно да, в горния ляв ъгъл има символ на катинар с https, който гарантира, че данните се изпращат по сигурен начин на нашите оператори, които ще се погрижат за изпращането на продукта.

Да, за по-голямо удобство и сигурност предлагаме плащане с наложен платеж – можете да платите директно на куриера, когато той пристигне у дома!

Доставката се очаква в рамките на 24/48 часа.

Без кредитна карта, плащате директно на куриера, без авансово плащане. Плащате само когато продуктът пристигне у дома.

Privacy & Cookie Policy
*This Website is not a part of Facebook or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK Inc. Този сайт не е част от Facebook или Facebook Inc. Освен това този сайт НЕ е одобрен от Facebook по никакъв начин. FACEBOOK е регистрирана търговска марка на FACEBOOK, Inc.